FÖRSÄLJNING OCH TIDER

 

Försäljningen av Brf Oljeslagarens Hus pågår och sköts av Bjurfors. Vi började med markarbeten sommaren 2018, montering av stomme sker i början av 2019 och vi räknar med inflyttning juni-augusti 2020.

Inredningsval bestäms vid ett personligt möte med en inredningsansvarig från Hökerum Bygg. Välkommen att ta del av broschyren med inredningsval.

Senast tre månader innan inflyttning får du en exakt inflyttningsdag.

Köp i tidigt skede!

I samband med att du skriver ett bindande förhandsavtal på en bestämd lägenhet, betalas en bokningsavgift på 25 000 kr. När byggnationen påbörjas (i samband med att stommen till huset börjar resas) betalas en handpenning på 10 procent av köpesumman. Från den summan dras de 25 000 kr som redan har betalats in, om man som kund har haft ett avtal innan byggstart. Strax innan inflyttning skrivs upplåtelseavtal. När detta görs finns en ekonomisk plan som grund för avtalet, vilket garanterar köparen att insatsen inte förändras samt att lägenheten utformas på angivet sätt.

Om du är intresserad av en garageplats är det bra att anmäla detta till Bjurfors i ett tidigt skede. Avtal gällande garageplatser skrivs separat.

 
LIMHAMN-03_PhysCamera003-4500_Webb.jpg